Blog

V pretekli jeseni se je na samem vrhu lestvice trendov znašla obutev s kovinskim sijajem.

Čevlji v zlati, srebrni, bronasti, lahko tudi v modri, zeleni ali celo roza barvi, so odlična izbira za vse, ki si drznejo, saj boste z bleščečimi čeveljci nedvomno izstopale na ulicah. Vsa pozornost bo preusmerjena v vaše noge, svetleči čevlji pa bodo vsakemu  stajlingu dodali malo glamurja in futurizma.

Trend je zavladal na vseh modelih čevljev. Bleščeče superge, gležnarji, balerinke, raznovrstne petke, sandali in pa zadnje čase zelo popularni Oxford čevlji.

Še super novička za vse ljubitelje modela superg Stan Smith (Adidas). V sodelovanju z oblikovalcem Raf Smithom pripravljajo kolekcijo v kovinskih barvah. Na voljo bojo v zlati, srebrni in bronasti barvi, zlati in srebrni pa naj bi bili tudi v mat odtenkih.

Pozimi večinoma res pridobimo kilogram ali več odvečne maščobe, saj so zimski dnevi kratki, temni in mrzli, mi pa postanemo bolj leni. Se strinajte?

Kaj vse pa lahko storimo, da se odvečnih blazinic znebimo oz. jih vsaj navidezno zmanjšamo?

Seveda ni tako preprosto, kot nam velikokrat obljubljajo, potrebno bo vložiti ogromno truda v napredek, dobre volje ter potrpežljivosti. Vsakodnevna aktivnost, poleg najbolj pomembne zdrave prehrane je ključ do uspeha. Če pa vam resnično primanjkuje časa in imate v naslednjih dneh pomembne dogodke, preizkusite preproste trike, ki resnično delujejo!

TRIK 1: Perilo za oblikovanje postave

Ste že kdaj slišali za perilo, s katerim lahko oblikujete svojo postavo? Linija perila za oblikovanje postave Bodyeffect ponuja veliko inovativnih rešitev za oblikovanje telesa. Posebno spodnje perilo Bodyeffect vam lahko pomaga pri oblikovanju nog, zadnjice, bokov, pasu in prsi. Preprosta, a zelo učinkovita rešitev! Najboljše pa je ker nihče tega ne bo opazil.

Preverite linijo izredno kvalitetnega in udobnega perila za oblikovanje postave tukaj https://www.spedenana.si/47-oblikovanje-postave

TRIK 2: Izbirajte lahkotna in ohlapna oblačila

Oblačila, ki se oprijemajo telesa, bodo le še bolj poudarila napake, ki jih želite zakriti. Izbirajte ohlapna oblačila, ki so narejena iz lahkotnih tkanin – tako se boste predstavili v najlepši možni luči.

TRIK 3: V-izrez

Oblačila z V-izrezom vam lahko pomagajo skriti odvečne kilograme, saj V-izrez usmerja pogled v smeri gor in dol, kar ustvarja iluzijo daljšega in ožjega telesa. Ravni izrezi povzročajo ravno nasprotno, saj so v njih rame in prsni koš videti širši.

TRIK 4: Vertikalni in horizontalni vzorci

Katere vzorce imate na oblačilih raje – vertikalne ali horizontalne? Upamo, da ste izbrali vertikalne, saj ti mnogo bolje skrijejo odvečne kilograme. Ne pozabite, da horizontalni vzorci in linije naredijo telo bolj široko.

Kako ste lahko videt vitkejši?

TRIK 5: Uporabljajte modne dodatke

Nekateri menijo, da so dodatki najpomembnejši del mode. Mi se vsekakor strinjamo s tem, da so dodatki najpomembnejši del skrivanja odvečnih zimskih kilogramov. Pasovi in nakit so zelo učinkoviti v pokrivanju določenih delov telesa. Z nakitom poudarite del telesa, ki vam je všeč in s tem pritegnite pozornost. Poskusite s kombinacijami različnih dodatkov in gotovo boste zelo zadovoljni s končnim rezultatom.

TRIK 6: Oblačila primerne velikosti

Morda se ne boste takoj strinjali z nasvetom, vendar so oblačila neprimerne velikosti eden najpogostejših problemov pri ljudeh, ki se trudijo skriti svoje telo. Takrat je prvi instink običajno skrivanje za prevelikimi oblačili, kar pa nikakor ni prava odločitev! Oblačila, ki so ravno prave velikosti za vaše telo, torej ne prevelika in ne premajhna, omogočajo najboljši videz.

Prenova in otvoritev spletne trgovine!

Samo za vas dragi kupci, smo prenovili našo spletno trgovino in vam s tem omogočili preglednejši in enostavnejši nakup.

Uživajte v nakupovanju ter izkoristite – 10% popust, ki vas čaka vse do 15. marca 2015!

KODA KUPONA: OTV001