HAIRBELL - Pospešite rast vaših las!

HAIRBELL zagotavlja pet rezultatov:
- Vaši lasje bodo rasli trikrat hitreje kot normalno, 
- Vaši lasje bodo postali mehkejši in sijoči,
- Rezultati ki trajajo več mesecev,
- Dokazana in testirana učinkovitost na vseh vrstah las,
- Vizualno zmanjšanje izpadanja las,

Uporaba šampona in balzama je nujna za dosego pričakovanih rezultatov, saj le balzam vsebuje aktivne sestavine, ki so potrebne za hitrejšo rast las!
Izdelek izdelan po strogih merilih v Inštitutu Claude Bell v Franciji,in je od leta 1992, najbolj zaželjen pospeševalnik las za ženske v Franciji!

HAIRBELL je klinično priznan izdelek da vzpodbuja rast las do kar trikrat hitreje. Po štiri - mesečni uporabi izdelka Hairbell lahko vaši lasje zrastejo ravno toliko kot v enoletnem obdobju.  S pomočjo Hairbella bodo vaši lasje lepši, močnejši in sijoči.

Šampon je narejen po zelo visokih standardih v Franciji, v Francoski družbi Claude Bell, katera je ustanovljena od leta 1992. In izdelek Hairbell je bil njihov prvi izdelek od leta 1992 je tudi njihov najbolj prodajan izdelek v Franciji in ostalo po svetu, razlog je enostaven, ker so stranke zelo navdušene nad izdelkom in ga znova in znova naročujejo. 
Po njihovih zagotovilih so sestavine naravnega izvora in ne poškodujejo las. In po neodvisinih kliničnih rezultatih je dokazana učinkovitost izdelka zagotovljena. Izvor sestavin je iz tropskih rastlin in dreves. 

KLINIČNI TESTI

Teste je opravil: Dr. PLANTARD, iz CHU v Limoges-u

PROTOKOL: Testi so bili opravljeni z vzorcem ljudi iz Francije skozi časovno obdobje 30 dni, vsem testirancem so izmerili točno dolžino las pred in po uporabi. Po 30 dneh, so prišli do slednjih rezultatov:

maksimalna rast las v dolžino 4,5 cm.

Povprečna rast las v dolžino 2,9 cm.

Zavedajte se, da povprečno rastejo lasje 1.5 cm v mesecu dni.

HAIRBELL je klinično priznan izdelek, da vspodbuja rast las do kar 3X hitreje.

Izdelek je na voljo v naši spletni trgovini. Naroči TUKAJ → http://goo.gl/D7Lb9M.