-30%

Darilni paket – krema in serum s kolagenom

39,40 

Prejšnja najnižja 39,40 .

Šifra: HB10002K
Prikaži košarico

Opis

Darilni paket zanj in zanjo – vedno doborodošel kolagen

Komplet je primeren za moške in ženske. Idealen je za nekoliko zrelejšo kožo po 25 letu.

Vsebina kompleta:

  1. Kolagnska krema 50ml
  2. Kolagenski serum 15ml

Zakaj bi izbrali komplet s kolagenom?

Kolagen je najbolj pogosta molekula v človeškem telesu in tvori 80 % celotnega  kožnega tkiva. Kolagen je osnoven za ohranjanje čvrste, mladostne in napete kože. Telo samo ustvarja in obnavlja kolagen v telesu, vendar se po 25 letu, se zmanjša sposobnost tvorjenja novega kolagena in tudi kolagenske molekule hitreje razpadajo. Izguba kolagena povzroča staranje, vendar ga pospešuje tudi način življenja. Na izgled kože vplivajo UV žarki, smog, stres, slaba prehrana, kajenje. Vse to povzroča oksidacijo in vnetja v telesu, kar vpliva tudi na našo kožo. Koža tako postane bolj ohlapna, manj voljna in pojavijo se gube.

Anti-age kolagenska krema vsebuje dve glavni učinkovini:

  • MATRIXIL Synthé 6, ki zmanjšuje količino gub in jih naredi manj globoke ter
  • kozmetični prah sladkovodnih alg, ki rastejo le v hladnem podnebju in ojačajo odpornost, moč in zdravje kože, zaradi česar ohranja svoj mladosten izgled.

Navodila za uporabo kolagenske kreme

Manjšo količino krmene nanesite na očiščen obraz in dekolte 2x na dan. Nežno vmasirajte v kožo, da se krema popolnoma vpije. Za čim boljše rezultate, je priporočljivo, da kremo uporabljate vsak dan.

Navodila za uporabo anti-age seruma

Manjšo količino seruma nanesite na očiščen obraz in dekolte 2x na dan. Nežno vmasirajte v kožo, da se krema popolnoma vpije. Za čim boljše rezultate, je priporočljivo, da kremo uporabljate vsak dan.

Pazite, da izdelki ne zaidejo v oči, drugače jo izperite z veliko količino vode.

Proizvedeno v Franciji
Artikel je bil dodan v vašo košarico: