NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina Spedenana.si omogoča naslednje načine plačila:

  • po povzetju
    vrednost naročila v gotovini poravnate poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa.
  • po predračunu
    z nakazilom na TRR: SI56 6100 0002 2629 865 trgovine Spedenana.si – DigicS d.o.o.
  • PayPal
  • Kreditne kartice (Stripe)

Pri nakupih nad 50 € je poštnina brezplačna!

Možnost za brezplačno kupnino izberete v obrazcu v košarici, pri izbiri dostave. Možnost se vam ponudi pri nakupu nad 50€.

CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

KAKO OPRAVIM NAKAZILO NA RAČUN PODJETJA

Nakazilo na račun podjetja lahko opravite preko spletnega bančništva ali s plačilom na pošti oz. banki preko UPN obrazca.

KAKO IZPOLNIM UPN OBRAZEC

Tukaj lahko vidite primer pravilno izpolnjenega UPN obrazca, ki ga boste potrebovali v primeru plačila po predračunu z nakazilom na TRR: SI56 6100 0002 2629 865 podjetja Spedenana.si – DigicS d.o.o.