Pravila nagradne igre, objavljene dne 5.2..2021 na Facebook strani Spedenana.si

Organizator nagradne igre, objavljene dne 5.2.2021 na Facebook strani Spedenana.si, je podjetje Digics , proizvodnja programske opreme d.o.o., Ukmarjeva 18, 6320 Portoro┼ż, dav─Źna SI: 32787049.

Nagrada nagradne igre so ene (1) hla─Źe po izbiri nagrajenca ÔÇô nagrajenec prejme po ene hla─Źe ali pajkice. Izbere se naklju─Źno en nagrajenec in ta prejme ene hla─Źe po svoji izbiri.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizi─Źne osebe, ki so dr┼żavljani Republike Slovenije in ki bodo od dne 5.2.2021 (od objave nagradne igre na Facebook strani Spedenana.si) do vklju─Źno dne 20.2.2021 (do izteka oz. do 24.00 ure) na Facebooku v┼íe─Źkal video z nagradno igro, komentiral pod videom z nagradno igro ter ozna─Źil prijatelja. Med sodelujo─Źimi bo nalju─Źno izbran zmagovalec, ki bo prejel ene hla─Źe ali pajkice iz kategorije hla─Ź po lasti izbiri.

Nagrado prejme naklju─Źno izbran udele┼żenec,┬á Facebooku strani Spedenana.si┬á v┼íe─Źkal video z nagradno igro, komentiral pod videom z nagradno igro ter ozna─Źil prijatelja med 5.2.2021 in 20.2.2021

Nagrajenec bo obve┼í─Źen po osebnem sporo─Źilu preko Facebooka v roku 2 dni po izteku nagradne igre. ─îe bo nagrajenec privolil, bomo objavili na strani Spedenana.si na Facebooku, objavili njgovo zmano. Izbira nagrajenca je dokon─Źna, prito┼żba ni mogo─Źa. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Nagrada ni zamenljiva, izpla─Źljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.

Organizator si pridr┼żuje pravico, da ne podeli nagrade, ─Źe se ugotovi, da je udele┼żenec v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili nagradne igre.

Organizator in nagrajenec se dogovorita glede prevzema nagrade.

Organizator bo za nagrajenca od vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavno zakonodajo. Nagrajenec je skladno z Zakonom o dohodnini dav─Źni zavezanec. V ta namen je nagrajenec dol┼żan pred prejetjem nagrade izpolniti in podpisati pisno izjavo, s katero sogla┼ía, da za prejeto nagrado organizator pla─Źa akontacijo dohodnine, znesek nagrade pa se prejemniku ┼íteje v dav─Źno osnovo ter organizatorju predlo┼żiti potrebne podatke v tej zvezi. Morebitna dopla─Źila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odlo─Źbo gredo v breme nagrajenca.

V kolikor nagrajenec v roku 10 dni od datuma objave nagrajenca, organizatorju ne sporo─Źi popolnih podatkov (ime, priimek, naslov, dav─Źna ┼ítevilka), mu nagrada ne pripada.

S sodelovanjem v nagradni igri udele┼żenec nagradne igre organizatorju dovoli zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov v skladu z dolo─Źili veljavne zakonodaje s podro─Źja varstva osebnih podatkov. Organizator nagradne igre se obvezuje, da bo osebne podatke nagrajenca uporabljal izklju─Źno za namene izvedbe nagradne igre, podelitve nagrade in pla─Źila akontacije dohodnine. Organizator nagradne igre jam─Źi, da podatki, ki jih bodo sodelujo─Źi posredovali, ne bodo posredovani tretji osebi ali kakorkoli druga─Źe uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen kolikor je to potrebno za izpolnjevanje zakonskih obveznosti organizatorja oz. za potrebe nagradne igre (npr. ra─Źunovodstvu). Po kon─Źani nagradni igri se osebni podatki, pridobljeni za namene nagradne igre, uni─Źijo.

Sodelujo─Źi v nagradni igri z objavo fotografije, skladno s temi pravili, izrecno izjavlja, da je seznanjen s predmetnimi pravili oz. pogoji nagradne igre ter z njimi sogla┼ía.

Organizator si pridr┼żuje pravico do sprememb pravil oz pogojev nagradne igre, ─Źe to zahtevajo vzroki tehni─Źne ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren na─Źin in na primernem mestu sodelujo─Źe obvestil o vsakr┼íni spremembi oz. dopolnitvi teh pravil.

Organizator si pridru┼żuje pravico, da sodelujo─Źega, ki ne deluje v skladu s pravili, raz┼íirja sovra┼żni, ┼żaljiv ali kako druga─Źe neprimeren govor, izlo─Źi iz sodelovanja v nagradni igri.

Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno ┼íkodo oz. ne prevzema nikakr┼íne odgovornosti zaradi tehni─Źnih te┼żav pri operaterju omre┼żja, zaradi napak pri internetnih povezavah, zaradi nedelovanja omre┼żja Facebook oz. zaradi drugih tehni─Źnih te┼żav. Organizator ne odgovarja za sodelovanje v nagradni igri z napa─Źnimi podatki ter tudi ne za morebitno ┼íkodo, ki bi izvirala iz nagrade, njenim prevzemom ali kori┼í─Źenjem. Organizator prav tako ne odgovarja za izgubljene po┼íiljke ter napa─Źno ali ne─Źitljivo navedene kontaktne podatke ali kakr┼ínekoli ne┼żelene posledice, ki bi jih sodelujo─Źi utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

Pravila pri─Źnejo veljati dne 5.2.2021 V ─Źasu trajanja nagradne igre so pravila dostopna na spletni strani Spedenana.si.

Spedenana.si, 4.2.2021

DigicS razvoj programske opreme d.o.o.